logo
   

 

Alussa oli Rytmi
Hyvää meininkiä Kalliossa jo vuodesta 2000

Taidetta
Rytmin seinillä on parin kuukauden välein vaihtuva taidenäyttely. Lisätiedot tästä->>

 

 

 

Ilmainen nettiyhteys
Rytmin asiakkaiden käytössä on nopealla internet-yhteydellä varustettu tietokone. Konetta ylläpitää fiMUG ry.


Myös langattomasti
Rytmissä on myös WLAN-tukiasema, joten voit surffailla myös omalla koneellasi kunhan siinä on wlan-valmius.
Katso WLAN-ohjeita ->>

      

 

 


 

 

 

 

"Hakaniemen Rytmi-baari on keskellä päivää lähes parodia itsestään, mutta samalla se on Charles Landryn mielestä juuri sitä, mitä Helsinki tarvitsee pärjätäkseen kilpailussa toisten kaupunkien kanssa. Luovuus ja uudet ajatukset ovat taloudellisen toimeliaisuuden polttoaine."

Helsingin Sanomat

 

“Never again”
Reviewed October 5, 2012
The place looks nice and cosy, but don't be fooled by the looks like I was. The service couldn't possibly be any further from nice. I will never go again and I don't recommend you go either unless you somehow like being treated like dirt.

Tripadvisor

"Away from the centre, in the suburb of Kallio, Rytmi (Toinen Linja 2) is a funky little bar with DJs playing in the weekends."

Lonely Planet

"En hirveästi käy kaupungilla, mutta tänne tulen viikonloppuisin. Hauskannäköinen kaupunkibaari. Kiva kun soi hyvä musiikki."

PK Keränen, City-lehti 15/2005

"Kiva paikka, jossa mukavalla henkilökunnalla hyvä musamaku. Löydän uudet levyt sieltä."

Heli Sutela, City-lehti 2/2005

"Helmi" Kalliossa - Upeassa kulmahuoneistossa Hakaniementorin kupeessa toimivan kahvila-baari Rytmin isot ikkunat tarjoavat aitiopaikan Kallion katujen tarkasteluun. Aamuisin Rytmissä kahvittelevat vanhat herrasmiehet ja iltapäivällä teetä siemailevat ritirinnan niin taiteilijat kuin perheenäiditkin.

Musiikillisella linjallaan - jazzista etnoon - mainetta niittänyt paikka houkuttelee kirjavaa asiakaskuntaa ympäri pääkaupunkiseudun. Keskiviikkoisin ja lauantaisin viihdyttävät dj:t, mutta silloin tällöin Rytmi tarjoaa myös elävää musiikkia.

Kesäisin Rytmi kasvaa terassin ansiosta 24 paikalla.

Trendi-lehti 6/2002